У Києві чоловік напав на неповнолітнього

03 ЧЕРВНЯ 2019 10:42

У столиці поліцейські затримали молодика за розбійний напад на неповнолітнього. Погрожуючи зброєю, зловмисник відібрав у хлопця велосипед вартістю близько 8000 гривень. За скоєне йому загрожує до семи років позбавлення волі.

На сайті Нацполіції зазначається, що до чергової частини Дніпровського управління поліції звернувся 16-річний хлопець і розповів, що невідомий забрав велосипед, який він залишив біля школи. Потерпілий додав, що намагався його наздогнати, але зловмисник погрожував предметом, схожим на пістолет.

На місці події власник двохколісного транспортного засобу надав прикмети правопорушника. У ході відпрацювання території патрульні поліцейські зупинили на вулиці Братиславській чоловіка з велосипедом, схожого за описом.

Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявися 17-річний уродженець Полтавської області, який на даний час перебуває під слідством за грабіж у Голосіївському районі столиці. Правоохоронці повернули власнику велосипед.

Слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Фігуранту оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу – домашній арешт. Йому загрожує до семи років позбавлення волі.

Події, 03.06.2019 10:42