У Києві «накрили» наркопритони

13 ЧЕРВНЯ 2019 11:27

У своїх оселях зловмисники збували та надавали можливість вживати іншим наркотичні речовини. Під час проведення санкціонованих обшуків у квартирах зловмисників правоохоронці виявили пакетики з наркотиками.

На сайті Нацполіції зазначається, що до дільничних офіцерів поліції від киянина надійшла скарга, що у будинку на вулиці Героїв Севастополя один із мешканців займається розповсюдженням наркотичних засобів. Згодом аналогічне повідомлення надійшло від жителів будинку на вулиці Пост-Волинській. Громадяни поскаржились, що у під’їзді та у квартирі сусіда постійно знаходяться незнайомі люди, які вживають наркотики.

Під час санкціонованих обшуків у вказаних помешканнях правоохоронці виявили наркопритони. На момент візиту працівників поліції в оселі одного зі зловмисників перебувало двоє чоловіків, які, за попередніми даними, вживали заборонені речовини.

У квартирі іншого фігуранта теж виявили двох чоловіків, які пояснили, що вживають тут амфетамін. Їх направили у медичний заклад для освідування на стан наркотичного сп’яніння.

У квартирах зловмисників поліцейські виявили речовини, схожі на амфетамін та канабіс, які направили на експертизу. Господарів помешкань затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Фігуранти – 40-річний киянин, раніше судимий за злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотичних засобів, та раніше не судимий 53-річний мешканець столиці.

Події, 13.06.2019 11:27