У Києві неуважність продавцю коштувала 40 тисяч грн.

08 ЛИПНЯ 2019 12:11

У столиці дільничний оперативно затримав іноземця за крадіжку на території ринку. Поки реалізатор фруктів відволікся, з його автомобіля зловмисник викрав барсетку, у якій було майже 40 000 гривень. Правоохоронець, який у цей час спостерігав за діями злодія, затримав його.

На сайті Нацполіції зазначається, що подія сталася на ринку у Деснянському районі столиці. Під час патрулювання території обслуговування дільничний офіцер поліції помітив підозрілого чоловіка і вирішив простежити за його діями.

Зі слів дільничного сектору дільничних офіцерів поліції відділу превенції Деснянського управління поліції Ігоря Шелепка, чоловік спостерігав за 46-річним потерпілим, і коли наступив вдалий момент, вчинив крадіжку:

«Чоловік приїхав із Чернівецької області продавати фрукти на ринку. Він торгував із багажника свого мікроавтобуса, а бокові двері при цьому тримав відчиненими. Перехожий спостерігав за діями продавця, тож, коли він відволікся, крадій витягнув із салону транспортного засобу барсетку з грошима.

Правопорушника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 37-річний іноземець, раніше не судимий.

Фігуранту оголошено про підозру та загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Події, 08.07.2019 12:11