У Києві затримали керівника ДП Міноборони

12 ГРУДНЯ 2018 19:54

Сьогодні, 12 грудня,  посадовця затримали під час одержання двох тисяч доларів США неправомірної вигоди оперативники Департаменту захисту економіки Нацполіції, слідчі територіального управління ДБР в місті Києві за процесуального керівництва військової прокуратури Центрального регіону України.

У ході слідства було встановлено, що керівник держпідприємства Міністерства оборони, яке знаходиться у Київській області, пообіцяв громадянину вирішити питання щодо не призову останнього на військову службу в умовах воєнного стану. За дану «послугу» особа повинна була сплатити керівникові держпідприємства 2 тисячі доларів США. За визначену суму керівник держпідприємства, використовуючи свої дружні відносини з посадовими особами військомату,  гарантував громадянину позитивне вирішення цього питання.

У разі відмови надання неправомірної вигоди, правопорушник пообіцяв громадянину організувати невідкладний призов на військову службу, а також створити всі умови для притягнення його до відповідальності за неявку до військового комісаріату.

«Посадовця затримали під час одержання неправомірної вигоди оперативники Департаменту захисту економіки Нацполіції, слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань в місті Києві за процесуального керівництва військової прокуратури Центрального регіону України», – йдеться у повідомлені.

Події, 12.12.2018 19:54