Фото: Telegram-канал Петра Андрющенка

У Маріуполі військова вантажівка рашистів врізалася у цивільне авто (фото)

У п'ятницю, 8 грудня, у тимчасово окупованому Маріуполі військова вантажівка російських загарбників зіткнулася з легковиком. 

Про це повідомив радник міського голови Петро Андрющенко.

За словами посадовця, військова вантажівка протаранила цивільне авто з російськими номерами. У вантажівки в причепі був бойовий комплект.

"Повна вантажівка з БК (боєкомплектом, – ред.) протаранила цивільне авто в Маріуполі. Знов. Навіть не новина, але наші через такі "зупинки" мають змогу роздивитись що везуть", — наголосив Андрющенко.

Чи є постраждалі внаслідок ДТП наразі невідомо. 

ДТП у Маріуполі

Фото: Telegram-канал Петра Андрющенка

Нагадаємо, 7 грудня у Києві на Бориспільському шосе сталася дорожньо-траспортна пригода. Рух в напрямку Києва було перекрито.

Також біля села Новопавлівка Ізюмського району Харківської області зіткнулися відразу три автомобілі: легковик, мікроавтобус і вантажівка. Внаслідок ДТП загинуло шість людей, іще п’ять отримали травми.

Крім того, 5 грудня на Одещині відбулась дорожньо-транспортна пригода за участю поліцейського з ознаками сп'яніння. Аварія сталася неподалік села Єреміївка. Внаслідок ДТП одному з пасажирів ампутували ноги, а інший пасажир отримав численні переломи та садна. Обох травмованих було госпіталізовано. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 08.12.2023 18:24