Поліція на місці події в Ужгороді. Джерело: Telegram-канал Віталія Глаголи

У навушниках не відчував небезпеки: в Ужгороді локомотив збив 17-річного юнака

У суботу, 19 жовтня, в Ужгороді 17-річний підліток не помітив локомотива, на той момент він слухав музику в навушниках. За словами свідків, хлопець переходив колії, коли шлагбаум був закритий, світився червоний сигнал.

Про це повідомив журналіст Віталій Глагола.

"Юнак переходив через залізничний переїзд у навушниках, він не почув ні звуку локомотива, ні крику перехожих, які намагалися його попередити про небезпеку", — написав він у своїх соціальних мережах.

Шлагбаум на залізничному переїзді був опущений, але підліток не звертав уваги та не дивився в різні боки.

За інформацією поліції, юнак залишився живим після наїзду, але отримав травму голови, він перебуває в шоковому стані. На місці події працюють медики та правоохоронці.

Раніше на Дніпропетровщині 16-річна дівчина, яка теж була в навушниках, потрапила під вантажний потяг, оскільки не почула його наближення.

Залізничники зазначають, що випадки, коли пішоходи не чують небезпеки, непоодинокі. Вони наголосили, що перетин колій у навушниках часто призводить до нещасних випадків, та порекомендували переходити колії лише в облаштованих місцях, знімати навушники та бути уважними під час переходу.

Нагадаємо, що на початку серпня в Мукачеві Закарпатської області під потяг потрапив 15-річний підліток, який перебігав колію. Хлопчик загинув на місці трагедії.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 19.10.2024 20:35