Фото: скріншот з відео

У Польщі з'явився свій "Слуга народу": оприлюднено сюжет серіалу

На початку березня поточного року у Польщі вийде адаптація українського серіалу "Слуга народу". У польській версії головного героя звуть Ігнатій Конечний.

Про це на своїй сторінці в Instagram повідомив польський телеканал Polsat, який викупив права на зйомку понад два роки тому.

Вже 4 березня варто очікувати вихід серіалу на польському телеканалі. У ньому, як і в оригіналі, розкажуть про 36-річного вчителя історії, який раптово стає президентом. У польській версії главою держави Ігнація Конечного грає актор Марцін Хікнар.

"Український оригінал серіалу привів до влади Володимира Зеленського, який зіграв у ньому головну роль. Чи вийде це у Марціна Хікнера? Ніхто не знає. Але ми точно знаємо, що серіал подарує вам багато посмішок та цікавих роздумів про політику", — сказано в заяві телеканалу. Polsat.

Сюжет серіалу

Творці польського "Слуги народу" обіцяли зберегти оригінальний український сценарій серіалу.

У польській версії головного героя звуть Ігнатій Конечний. Він 36-річний розлучений чоловік, який живе зі своїми батьками, сестрою та племінницею. Він інтелектуал, улюблений вчитель у школі та захоплюється колишнім прем'єр-міністром Великобританії Вінстоном Черчиллем. Ставши президентом, він відмовився від вигод, продовжуючи їздити на роботу на велосипеді.

Проте неактуальні для Польщі моменти та політичні реалії творці все ж таки прибрали із сюжету.

Раніше повідомлялось, що Польща готова відремонтувати танки Leopard, які партнери підготували для України. Однак для цього Німеччині необхідно передати відповідні запчастини.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 19.02.2023 17:22