Фото: ГУР

У розвідці розповіли, як спецпризначенці нищать ворога у Херсонській області

На лівобережжі Херсонської області працюють українські захисники. Успішні операції там проводять спецпризначенці Головного управління розвідки Міністерства оборони України. 

Про це розповіли у прес-службі ГУР.

"Бійці підрозділу спеціального призначення ГУР МОУ, батальйону "Шаман", просуваються вглиб окупованих територій та продовжують завдавати втрат ворогу", — йдеться у повідомленні.

Відомо, що спецпризначенці знищили на цьому напрямку один із підрозділів російських ракетних військ спеціального призначення.

втрати ворога на херсонщині

Фото: ГУР

Ситуація на фронті

Протягом доби відбулось 50 бойових зіткнень. На Куп’янському напрямку наші воїни стійко тримають оборону, успішно відбили атаки противника в районі східніше Петропавлівки Харківської області. 

На Бахмутському напрямку сили оборони стримують противника в районі  північно-східніше Диліївки. На Авдіївському напрямку, під щільним вогнем авіації та артилерії противника, наші захисники успішно відбили атаки російських військ в районі Авдіївки.

На Мар’їнському напрямку сили оборони продовжують стримувати наступ російських військ в районах Мар’їнки та Красногорівки. На Шахтарському напрямку ворог завдав авіаційного удару в районі Старомайорського. На Запорізькому напрямку ворог вів безуспішні наступальні дії в районі Роботиного Запорізької області. 

Авіація сил оборони за минулу добу завдала десять ударів по районах зосередження особового складу противника та чотири — по зенітно-ракетних комплексах окупантів. Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили два пункти управління, два райони зосередження особового складу, два артилерійських засоби на вогневих позиціях та одну станцію радіоелектронної боротьби противника.

Нагадаємо, від початку повномасштабного вторгнення Росія втратила половину бійців десантних військ, яких відправила на фронт. Вони були вбиті або поранені у ході бойових дій.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Війна, 07.08.2023 11:23