У столиці двоє киян вбили 22-річного хлопця

05 ЧЕРВНЯ 2019 08:38

У столиці поліція затримала двох киян за підозрою у нанесенні смертельних тілесних ушкоджень чоловіку. Затриманими виявились родич потерпілого та його товариш.

На сайті Нацполіції зазначається, що до столичної поліції надійшло повідомлення, що у квартирі на вулиці Виборзькій у ванній кімнаті вітчим виявив мертвим свого пасинка. На місце події негайно виїхали слідчо-оперативні групи Солом’янського та Головного управлінь поліції.

Упродовж двох місяців слідчі разом із оперативниками проводили комплекс необхідних заходів, аби розшукати підозрюваних у скоєнні злочину. У результаті кропіткої праці поліцейські затримали 24-річного зведеного брата потерпілого та його 25-річного приятеля.

Під час проведення обшуку у помешканні одного з підозрюваних правоохоронці знайшли одяг зі слідами крові. Затриманий зізнався у скоєному, однак пояснив, що він лише вдарив опонента. Подальше з’ясовування стосунків відбувалося між братами.

Начальник Солом’янського управління поліції Павло Василенко розповів, що між родичами постійно виникали конфлікти через те, що потерпілий бив батька:

«Останнє з’ясовування особистих відносин між чоловіками переросло у бійку з ножем. При огляді на тілі 22-річного киянина ми виявили 12 ножових поранень, від яких він помер на місці. Щоби приховати сліди злочину, зловмисники витерли все у квартирі та приховали ніж, яким нанесли тілесні ушкодження».

Слідчі Солом’янського управління поліції повідомили фігурантам про підозру: одному за вчинення кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, іншому – за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Суд обрав зловмисникам запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Події, 05.06.2019 08:38