У столиці юнак напав на пенсіонерку та втекти не зміг

05 СЕРПНЯ 2019 15:15

У Києві спецпризначенці затримали молодика за пограбування пенсіонерки. Зловмисник вихопив із рук перехожої сумку, в якій знаходились гроші та документи. Однак скористатися награбованим нападнику завадили працівники полку особливого призначення № 1, які за лічені хвилини розшукали його та затримали з речовими доказами.

На сайті Нацполіції зазначається, що до чергової частини Дарницького управління поліції зателефонувала 65-річна жінка із повідомленням про те, що біля будинку на проспекті Григоренка її пограбували. На виклик негайно виїхала слідчо-оперативна група, а патрулі розпочали відпрацювання території за отриманим орієнтуванням з прикметами зловмисника.

На місці потерпіла правоохоронцям розповіла про те, що поверталася додому. Раптом до неї підбіг невідомий, вихопив із рук сумку та побіг у двори. У ході огляду прилеглої території працівники полку особливого призначення № 1 помітили біля одного із будинків хлопця, ззовні схожого за описом, який намагався сісти у таксі.

Для перевірки спецпризначенці його зупинили і попросили показати вміст кишень. Згодом потерпіла впізнала молодика, а також гроші та особисті речі, які вилучили в нього під час поверхневого огляду. Сумку знайшли у під’їзді, де нападник залишив її після того, як забрав із неї цінності.

18-річного зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Він – місцевий мешканець, який раніше у поле зору правоохоронців не потрапляв. Речові докази вилучили та повернули власниці.

Події, 05.08.2019 15:15