У столиці за 12 тис хабара «рішали» питання підприємництва

29 СІЧНЯ 2019 14:33

Керівнику столичного комунального підприємства, загрожує до десяти років ув‘язнення. Він за 12 тисяч гривень пообіцяв киянину, який хотів встановити кавомашину, не перешкоджати його підприємницькій діяльності на території столичного парку.

На сайті Нацполіції зазначається, що до Дарницького управління поліції звернувся чоловік із заявою про те, що директор комунального підприємства перешкоджає його підприємницькій діяльності. Також заявник додав, що за певну суму керівник готовий змінити свою позицію.

«Під час проведення необхідних дій під процесуальним керівництвом прокуратури м. Києва слідчі разом зі співробітниками управління захисту економіки столичної поліції та департаменту захисту економіки Національної поліції України затримали директора комунального підприємства. Передача хабара відбувалася у два етапи – по 6 тисяч гривень», – йдеться у повідомлені.

Також зазначається, що на даний час кримінальне провадження з обвинувальним актом скеровано до суду, який визначить покарання для правопорушника. Йому загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Події, 29.01.2019 14:33