У столиці затримали жінку із викраденою ювеліркою

04 ЧЕРВНЯ 2019 12:59

Столичні оперативники затримали жінку, яка шляхом зламу замка дверей проникла у чужу оселю та викрала звідти годинник та ювелірні вироби господарів.

На сайті Нацполіції зазначається, що подія трапилась на вулиці Чорнобильській Святошинського району столиці. До поліції надійшло повідомлення про те, що в одній із квартир багатоповерхівки скоєна крадіжка.

«На місце події негайно вихали наряд патрульної поліції, слідчо-оперативна група та оперативники. Під час відпрацювання території працівники кримінальної поліції зупинили неподалік від місця скоєння злочину 31-річну місцеву жительку. У результаті поверхневого огляду правоохоронці вилучили у неї коштовності та годинник. Жінку правоохоронці затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України», – йдеться у повідомлені.

За даним фактом слідчим відділом Святошинського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмисниці оголошена підозра, суд обрав їй міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі.

Події, 04.06.2019 12:59