У якому місці пройде бій Маска та Цукерберга: сторони заінтригували заявою

Довгоочікуваний бій між засновником та генеральним директором Meta Марком Цукербергом і главою компаній Tesla та SpaceX Ілоном Маском відбудеться в Італії. Поєдинок буде оформлений у стилістиці Стародавнього Риму.

Про це повідомляє BBC.

За словами міністра культури Італії Дженнаро Санджуліано, він мав "довгу дружню розмову" з Маском, під час якої вони говорили про "спільну пристрасть до давньоримської історії".

Подробиці майбутнього бою

Санджуліано повідомив, що бій пройде в Італії, але не в Римі, а прибуток з нього може піти на благодійність для двох дитячих лікарень країни.

Сам Маск написав у соцмережі Х (колишній Twitter), що бій відбудеться "в епічному місці". За його організацію відповідатимуть фонди Маска та Цукерберга, а транслювати поєдинок будуть на платформах Х та Meta.

Зазначимо, що історія з бійкою розпочалась з того, що Meta почала створювати конкурента для Twitter, тепер соцмережі Х. Цукерберг володіє навиками джиу-джитсу і є фанатом змішаних єдиноборств. Маск багато років тому займався тхеквондо.

Нагадаємо, раніше Марк Цукерберг назвав дату бою із засновником Space X та Tesla, а також власником соціальної платформи Х Ілоном Маском. Він пропонує провести поєдинок 26 серпня.

Повідомлялось, що американський винахідник та власник соціальної мережі Twitter Ілон Маск, який нещодавно змінив логотип та назву платформи, безплатно забрав собі акаунт @x, що належав фотографу із Сан-Франциско Джин Х Хвану. Акаунт був зареєстрований ще у 2007 році, й міг чимало коштувати, однак компанія Маска запропонувала його власнику лише зустріч із ним та брендовані товари Twitter.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 12.08.2023 14:57