Фото: Flickr

Ілон Маск привласнив акаунт, який належав давньому користувачу Twitter

Американський винахідник та власник соціальної мережі Twitter Ілон Маск, який напередодні змінив логотип та назву платформи, безкоштовно забрав собі акаунт @x, що належав фотографу із Сан-Франциско Джин Х Хвану. Акаунт був зареєстрований ще у 2007 році, й міг чимало коштувати, однак компанія Маска запропонувала його власнику лише зустріч із ним та брендовані товари Twitter.

Як повідомляє The Telegraph, що Х Хван отримав повідомлення про втрату акаунта через електронну пошту.

В листі зазначалося, що обліковий запис переходить у власність компанії, однак платити за ім'я чоловікові не планують. Журналісти вказують, що Хван був не проти продати свій акаунт.

Цінність облікових записів у Twitter, що складаються з однієї літери, у тому, що вони в основному були створені в перші місяці існування соцмережі — тобто до того, як більшість людей дізналися про неї. Торік один з таких акаунтів вдалося продати за 50 тисяч доларів.

Компанія перевела Хвана на новий обліковий запис з новим ім'ям @x12345678998765. Чоловік з цього приводу написав коротке повідомлення: "Добре все, що добре закінчується". Раніше Хван мав 30 тисяч підписників, проте про що він писав — невідомо, бо його акаунт був закритий.

Нагадаємо, напередодні стало відомо, що Ілон Маск змінив логотип Twitter. Тепер замість знайомої усім пташки буде білий хрестик на чорному тлі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Технології, 28.07.2023 02:16