Фото ілюстративне. Джерело: Генштаб ЗСУ

У Зеленського показали, що зараз відбувається у Авдіївці

Ситуація на фронті в районі Авдіївки напружена. Окупанти пробують штурмувати українські позиції. Однак наші захисники завдають їм чимало втрат.

Про це повідомив голова Офісу президента України Андрій Єрмак.

"Авдіївка. Наші воїни знищують росіян, які намагаються атакувати флангами. Слава Україні", — написав він у своєму Telegram-каналі.

До свого допису він додав доволі красномовну фотографію.

Бої в районі Авдіївки

Джерело: Telegram Андрія Єрмака

Раніше голова Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш в ефірі телемарафону розповідав, що зараз ситуація в Авдіївці Донецької області дуже важка. Російська окупаційна армія від учорашнього дня вже добу штурмує українські позиції.

"Ми розуміли, що вони полізуть найближчими днями, але не думали, що підуть уночі. Хоча військові чітко сказали, що вночі відбуватимуться штурми, хлопці підготувалися до цього. Нова хвиля не менш потужна ніж та, що відбувалася 10-11 жовтня. Знову велика кількість техніки", — розповів він.

За попередніми даними, лише за ніч близько 50 одиниць техніки спалили на цьому напрямку, а також приземлили п’ятий літак Су-25.

"Хлопці тримаються, все відбили, але дуже важко. Ситуація важка. Всі позиції тримаються, але ворог тисне, не полишає спроб місто оточити", — додав очільник Авдіївської міської військової адміністрації.

Нагадаємо, що за минулу добу українські воїни ліквідували 1380 російських окупантів. Також Збройні сили України знищили додатково 55 танків та 120 ББМ противника. Можливо, це є рекордні цифри щодо знищення загарбників.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 20.10.2023 11:20