Фото: Новинарня

У ЗСУ відреагували на заяву британської розвідки про "виснаження" окупантів під Бахмутом

Останніми днями на Бахмутському напрямку зменшилася кількість атак ворога. А британська розвідка заявила про виснаження російських військ під Бахмутом.

Про це повідомили у Східному угрупованні військ ЗСУ.

Британська розвідка заявила, що штурм російськими військами Бахмута зупинився, що є наслідком значного виснаження сил окупантів.

"Це ще потребує аналізу. Але останні три дні показують, що сьогодні на Бахмутському напрямку було вісімнадцять боєзіткнень, ще недавно їх було від 30 до 50. Але це потребує детальнішого аналізу і, я думаю, найближчий тиждень це покаже. Поки що Бахмут залишається епіцентром бойових дій, напрямком головного удару противника", — зазначили у ЗСУ.

За поточну добу противник на Бахмутському напрямку 178 разів відкривав артилерійський вогонь, відбулося вісімнадцять боєзіткнень і п'ять авіаударів.

Нагадаємо, за даними британської розвідки, наступ ворога на Бахмут практично зупинився через виснаження російських сил. Також на це вплинули і значні втрати окупантів.

Додамо, російські загарбники шукають поповнення своєї армії живою силою через шалені втрати у війні з Україною. У Південній Осетії ведеться активна робота зі строковиками щодо підписання контрактів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.03.2023 17:18