Фото: УЗ

"Укрзалізниця" оновила плацкартні вагони на одному із популярних напрямків: який вигляд вони мають (фото)

Національний перевізник "Укрзалізниця" оновив плацкартні вагони на маршруті потяга №7/8 Київ-Чернівці. Цей напрямок є одним із найпопулярніших серед пасажирів.

Про це повідомили у прес-службі "Укрзалізниці".

"У результаті капітально-відновлювального ремонту на потужностях "Укрзалізниці" ці вагони матимуть сучасну систему кондиціонування повітря, вакуумні туалети, якісне індивідуально кероване освітлення", — йдеться у повідомленні.

У компанії наголошують, що у розпал літнього сезону перевезень чернівецький напрямок стає більш збалансованим з точки зору цінової пропозиції. Він поєднує фірмові вагони та дешевші вагони для соціальних перевезень.

Нагадаємо, вже з 3 вересня "Укрзалізниця" запустить новий міжнародний поїзд, який прямуватиме з Києва до польського міста Хелм. Квитки будуть доступні у застосунку компанії.

Також "Укрзалізниця" призначила додаткові потяги у напрямку Київ-Львів напередодні Дня Незалежності. Додаткові рейси призначено на 21 та 23 серпня. Крім цього, компанія призначила два додаткові потяги з Києва. Вони вирушатимуть зі столиці до Ужгорода та Вінниці.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 21.08.2023 12:20