Фото ілюстративне. Джерело: "Укрзалізниця"

"Укрзалізниця" повідомила про позаштатну ситуацію: затримується потяг Одеса-Дніпро

Через позаштатну ситуацію на Одещині суттєво затримується потяг №54 Одеса-Дніпро. До пункту призначення він прибуде лише в другій половині дня.

Про це повідомила пресслужба "Укрзалізниці".

"Залізничники знайшли спосіб поновити рух безпечно для пасажирів, зараз робимо все для скорочення запізнення", — зазначили в АТ "Укрзалізниця".

Прибуття до Дніпра очікується у другій половині дня, для пасажирів організують безкоштовний обід у дорозі та всі необхідні пересадки у Дніпрі для продовження запланованої подорожі.

У національному перевізнику вантажів і пасажирів додали, що 94 потяги "Укрзалізниці" продовжують рух за графіком.

Позаштатна ситуація, ймовірно, пов’язана з тим, що в ніч на 4 вересня російські загарбники атакували ударними дронами південь Одеської області.

Нічний обстріл Одещини: що відомо

У ніч на понеділок, 4 вересня, росіяни здійснили масовану ворожу атаку із застосуванням ударних дронів типу "Шахед" по півдню Одеської області. Обстріл тривав протягом трьох з половиною годин у кілька хвиль, а удар прийшовся по цивільній інфраструктурі Подунав'я у двох територіальних громадах.

Також через попадання уламків внаслідок збитків виникло кілька загорянь на території цивільних об'єктів.

У регіоні працювали сили та засоби протиповітряної оборони. Нашим захисникам вдавалося збити 17 ударних дронів.

Нагадаємо, що в ніч на понеділок, 4 вересня, росіяни також вдарили дронами по Дніпропетровщині. Там виникла пожежа, обійшлося без загиблих та постраждалих.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 04.09.2023 10:18