Фото: Telegram-канал "Укрзалізниці"

"Укрзалізниця" назвала речі, які найчастіше забувають пасажири у потягах

"Укрзалізниця" знаходить і повертає власникам 63% речей, забутих у поїздах під час мандрівок. Від початку 2023 року пасажири 1370 разів звертались до контактного центру компанії з проханнями знайти загублені речі.

Про це повідомили у прес-службі УЗ. 

Знаходити у вагонах доводилося чимало речей — від номерних знаків для автомобіля до кінної амуніції та навіть рулонів лінолеуму. Бувало й таке, що пасажири забували церковні шапки, дитячі горщики, тепловізори, медичні корсети, капи для зубів й шахові дошки.

Втім найчастіше пасажири "Укрзалізниці" забувають у поїздах гаманці, іграшки, телефони, зарядні пристрої, ноутбуки, документи, годинники та ключі.

"Тому радимо перед виходом з вагона зайвий раз провести "переоблік" саме цих речей у кишенях і валізах. Звісно, горщики теж краще перелічити. А якщо вже так сталося, що ви загубили в нашому поїзді дуже важливу для вас річ — не хвилюйтесь, опишіть її за формою ось тут https://services.uz.gov.ua/lost-and-found або звертайтесь до контакт-центру Укрзалізниці за номером 0 800 503 111, залишайте повідомлення через форму зворотного звʼязку в застосунку, пишіть нам в Apple Messages, Telegram, Viber чи Facebook Messenger", — радять в "Укрзалізниці".

речі, які найчастіше гублять пасажири УЗ

Нагадаємо, ми розповідали, що у Дніпрі працює пес-таксист на ім'я Бені. Він щоразу вирушає на замовлення разом зі своїм власником-водієм Олексієм Поханичем. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 13.03.2023 23:48