Фото: Telegram Сергія Лисака

У Дніпрі знайшли тіла трьох безвісти зниклих після ракетного удару по лікарні

Зросла кількість загиблих внаслідок російського обстрілу лікарні в Дніпрі. Троє людей, які вважалися безвісти зниклими, виявилися загиблими.

Про це повідомив очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак у Telegram. Він зазначив, що загалом та атака забрала життя чотирьох людей.

"Стала відома доля трьох людей, які зникли безвісти під час ракетного удару по Дніпру. На жаль, вони загинули. Маємо результати дослідження фрагментів тіл, виявлених на місці трагедії", — написав голова ОВА.

Він уточнив, що після вивчення фрагментів тіл стало відомо, що загиблі — 56-річний лікар і 64-річна співробітниця медзакладу, а також 57-річний працівник сусідньої ветклініки.

Нагадаємо, патрульна поліція Дніпропетровської області показала відео після удару рашистів по міській поліклініці Дніпра. На кадрах видно перші секунди після "прильоту".

Унаслідок ракетної атаки травми дістали хлопчики трьох та шести років, їх обох шпиталізували. Лікарі оцінюють їхній стан, як середньої тяжкості. Повідомлялося, що під завалами можуть перебувати люди.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 28.05.2023 11:57