Викрадені електросамокати. Джерело: Одеське районне управління поліції №1

В Одесі чоловік масово крав електросамокати: йому повідомили про підозру

Упродовж місяця одесит викрав із вулиць Хаджибейського району міста шість електросамокатів на загальну вартість 120 тисяч гривень. Він пошкоджував блокування самокатів, забирав їх і розбирав на запчастини.

Про це повідомило Одеське районне управління поліції №1.

"Комплектувальні деталі чоловік продавав на ринку, а двоколісники, які вже не працювали, залишав у дворах багатоповерхівок і на околицях вулиць", — йдеться у повідомленні.

Про несплачений рух електротранспорту правоохоронцям повідомив власник двоколісників, який відстежував їх місцеперебування за допомогою GPS-трекерів.

Чоловіку повідомили про підозру за відповідною статтею Кримінального кодексу України. Наразі викрадені електросамокати повернули власнику, завдані йому збитки підозрюваний пообіцяв відшкодувати.

Раніше чоловік уже мав судимість за крадіжку та незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами, за які відбув чотири роки за ґратами.

Нагадаємо, що на Хмельниччині чоловік викрав із термінала 80 тисяч гривень. Аби приховати сліди злочину, термінал викинув у ставок. Подія сталася ще в серпні цього року в одному зі сіл Деражнянської територіальної громади. Місцевий мешканець звернувся до поліції та повідомив, що невідомі проникли до його магазину та викрали платіжний термінал. З’ясувалося, що 29-річний чоловік демонтував термінал, вийняв із нього готівку, а тоді, аби ввести в оману слідство, зімітував проникнення до приміщення, пошкодивши вхідні двері магазину.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 16.12.2023 18:16