Фото: Рixabay

В Україні 2 червня погіршиться погода: де пройдуть дощі

В останній робочий день поточного тижня в Україні буде тепло, але подекуди дощитиме. Крім того, місцями очікуються шквали.

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

У більшості областей 2 червня очікується мінлива хмарність. На Приазов'ї місцями буде невеликий дощ. У західних, північних та Вінницькій областях пройдуть короткочасні дощі, а місцями ще й грози. На решті території опадів не очікується. Вдень на у західних областях місцями прогнозуються шквали 15-20 м/с.

Вночі температура становитиме +10...+15°С. Вдень стовпчики термометрів покажуть +23...+28°С. Трохи нижчою буде температура повітря на крайньому заході країни — +19...+24°С тепла.

Погода у Києві та області 2 травня

У столиці в п'ятницю вночі стовпчики термометрів покажуть +13...+15°С, а вдень — +26...+28°С. В області буде хмарно, у другій половині дня прогнозують короткочасний дощ, місцями — грози.

Нагадаємо, за прогнозами синоптиків, в Україні літо 2023 року буде з рекордними температурами. "Гарне літо" в Україну прийде з другої половини червня. Цього ж місяця в країні очікуються найсильніші дощі та грози.

Додамо, у перші дні червня у низці областей переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки. За таких умов заборонено відвідувати ліси.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 02.06.2023 05:22