Фото: Командування Об'єднаних сил ЗСУ

В Україні посилюють північний кордон: передумовою стала ситуація на ЗАЕС (відео)

В Україні посилюють північний кордон особовим складом та бойовою технікою. Це відбулося у зв'язку з останніми подіями навколо Запорізької атомної станції.

Про це повідомив командувач Об'єднаних сил Збройних сил України Сергій Наєв.

Він запевнив, що робота в цьому напрямку триває цілодобово й не зупинялася відтоді, як росіян було вибито з півночі. Так, на кордоні будують протитанкові загородження, облаштовують мінні поля та укріплюють всю лінію оборони.

"Наша розвідка працює досить ефективно. Ми добре вивчили ворога і чітко володіємо ситуацією щодо його планів. Наші воїни пройшли бойове злагодження та готові знищити будь-кого, хто зазіхне на нашу територію", — написав Наєв.

Нагадаємо, раніше командувач Об'єднаних сил ЗСУ повідомляв, що переміщення підрозділів ПВК "Вагнера" на територію Білорусі не зафіксоване. Українські розвідувальні органи працюють над цією інформацією. У разі появи "вагнерівців" у Білорусі розглядається декілька сценаріїв дій.

Додамо, Сумський напрямок залишається найбільш небезпечним у Північній операційній зоні. Через постійні обстріли росіян командувач об’єднаних сил ЗСУ Сергій Наєв закликав жителів прикордонних районів Сумської області евакуюватися.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Війна, 04.07.2023 18:10