Фото: Dailymail

Вдарив ножем в око: в Іспанії підліток у школі поранив трьох вчителів та двох учнів

В Іспанії підліток з ножем напав на вчителів та школярів просто у навчальному закладі. Інцидент трапився в середній школі у Херес-де-ла-Фронтера.

Про це повідомляє Reuters.

За попередньою інформацією, підліток, ім'я якого не називають, нібито вдарив ножем трьох вчителів і двох учнів після початку занять в школі в місті Херес-де-ла-Фронтера на півдні Іспанії. Один з вчителів отримав ножове поранення в око. 14-річний учень витягнув ніж зі свого рюкзака та накинувся на людей, які проходили повз. Одні з джерел повідомляють, що підліток хворий на аутизм.

Поліція швидко затримала нападника. Вчителя, який отримав ножове поранення в око, терміново доставили до лікарні, він перебуває у важкому стані. Про стан двох інших вчителів і двох учнів поки не повідомляється.

Нагадаємо, 11 вересня у Ростовській області у хуторі Червоний Десант учень спробував пройти до школи з ножем. Коли його помітили, він накинувся зі зброєю на дорослих. Поранено трьох працівників школи та дідуся одного з учнів. Нападника затримано. Ним виявився 15-річний учень дев'ятого класу цієї школи.

Він одягнув маску і пішов до школи з ножем. За попередніми даними, вахтерка намагалася натиснути тривожну кнопку, але вона не спрацювала. Серед постраждалих — вахтерка, вчителька та дідусь одного з учнів. Після того, що сталося, у нападника стався напад епілепсії.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 28.09.2023 14:53