Фото: Baza

У Росії підліток порізав ножем людей у школі: його батько воював в Україні

У Ростовській області у хуторі Червоний Десант учень спробував пройти до школи з ножем. Коли його помітили, він накинувся зі зброєю на дорослих.

Про це повідомили російські медіа. Поранено трьох працівників школи та дідуся одного з учнів. Нападника затримано. Ним виявився 15-річний учень дев'ятого класу цієї школи з психічним захворюванням.

Григорій одягнув маску і пішов до школи з ножем. За попередніми даними, вахтерка намагалася натиснути тривожну кнопку, але вона не спрацювала. Серед постраждалих — вахтерка, вчителька та дідусь одного з учнів. Після того, що сталося, у нападника стався напад епілепсії.

Хлопця, який напав із ножем на школу, скрутили батьки учнів. Усі служби приїхали вже тоді, коли Григорія затримано.

"Найважчі поранення отримав чоловік на прізвище Козиренко — у нього п'ять ножових поранень. Дідусь привів свою онучку в перший клас. Наразі його направили до таганрозької лікарні. Також поранення дістала вахтер Лариса Шахова та вчителька Юлія Науменко — у них порізи рук. У нападника теж порізані руки", — зазначили в Telegram-каналі "База".

Під час затримання підліток говорив, що бачить "поляків і хохлів, які нападають, тому йому страшно". Щоправда, трохи пізніше він сказав, що хотів напасти на вчительку зі суспільствознавства, яка йому ставить одні трійки.

Поліцейські вважають, що хлопець міг прийняти щось психотропне, однак, за версією родичів Григорія, він нічого не приймав. Григорій живе з бабусею, а його батьки розлучені. Але напередодні він бачився з батьком — чоловік воює в Україні, нещодавно отримав поранення, після чого приїхав у відпустку додому.

Підліток напав на людей у школі

Фото: "База"

Нагадаємо, нещодавно поліцейські з Гданська затримали трьох осіб, які брали участь у нападі на пару 16-річних підлітків з України. На підлітка напала 26-річна жінка, а коли на її захист став друг дівчини, його побили двоє чоловіків. Поліція розшукує свідків події.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 11.09.2023 12:58