Фото ілюстративне. Джерело: inpoland.net

У Польщі затримали трьох осіб, які побили 16-річних підлітків з України (фото)

Поліцейські з Гданська затримали трьох осіб, які брали участь у нападі на пару 16-річних підлітків з України. На підлітка напала 26-річна жінка, а коли на її захист став друг дівчини, його побили двоє чоловіків. Поліція розшукує свідків події.

Про це повідомляє RMF FM.

У понеділок поліцейські з Гданська отримали повідомлення про напад на підлітка. 26-річна жінка нібито підійшла до потерпілої та безпричинно розпочала бити її кулаками в обличчя та голову. Вона також кинула в неї телефон, пошкодивши його. Друг жінки став на її захист, після чого на нього напали двоє чоловіків.

"Зловмисники завдали йому декілька ударів та душили, знищивши окуляри, а також викинули у воду сумочку з телефоном", — розповіла інспекторка Магдалена Ціска з Головного управління муніципальної поліції Гданська.

На місце події прибула поліція, під час якої потерпіла впізнала жінку, яка раніше на неї напала. Правоохоронці одразу затримали 26-річну жінку.

"Жінка була напідпитку, у її організмі виявили понад 0,5 проміле алкоголю. Її затримали в поліції. Справою зайнялися детективи, які розпочали шукати винних у побитті 16-річної дівчини-підлітка", — додала Ціска.

Агресивній польці вже висунули звинувачення в тому, що вона завдала тілесні ушкодження середньої важкості та матеріальні збитки потерпілим.

У середу 28-річного чоловіка затримали в передмісті Гданська. А наступного дня в руках польської поліції опинився й інший учасник інциденту — 43-річний чоловік. Їм загрожує до п’яти років позбавлення волі. Таке ж покарання передбачено і за пошкодження майна.

Фото: поліція Гданська

Фото: поліція Гданська

Поліція звернулася до людей, які мають записи цього інциденту або володіють додатковою інформацією про справу, звернутися до поліцейських відділу поліції Гданська.

Нагадаємо, що в Шотландії невідома група жорстоко побила українських підлітків. Напад стався в одному з найбільш кримінальних районів Великої Британії. Три хлопчики — двоє у віці 13 років і один — 15 років, отримали поранення після того, як в неділю ввечері до них підійшла група з восьми молодих людей у темному одязі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 08.09.2023 15:29