Фото: viche.ck.ua

Відлига та без істотних опадів: якою буде погода в Україні 15 лютого

В Україні 15 лютого буде хмарна погода з проясненнями. На території країни без істотних опадів, на дорогах — місцями ожеледиця.

Про це повідомляє в Укргідрометцентр.

Синоптики зазначають, що у Сумській, східних та південно-східних областях невеликий мокрий сніг. На решті території — без істотних опадів. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Вдень місцями пориви будуть 15-20 м/с.

Стовпчик термометрів впродовж доби буде показувати від 2° морозу до 3° тепла. Вдень на заході та на південному заході буде тепліше від +2° до +7°. 

У Київській області 15 лютого буде хмарно з проясненнями. Без істотних опадів, але на дорогах місцями ожеледиця. Швидкість північно-західного вітру буде 7-12 м/с, але вдень пориви — до 15-20 м/с.

На Київщині упродовж доби температура буде від 2° морозу до 3° тепла. У столиці України вночі — 0-2° морозу, вдень 0-2° тепла.

На території країни без істотних опадів, на дорогах — місцями ожеледиця

Нагадаємо, перший день нового року в Києві розпочався з температурних рекордів. Кліматична норма перевищена на 13,8 °С, що відповідає погоді середини квітня. За даними кліматологів, 1 січня вперше за 143 роки спостережень середньодобова температура повітря склала 10,3 °С тепла, що на 4,4 °С вище рекордного значення температури для цього дня 2021 року.

Раніше повідомлялось, що лютий не буде аномально теплим. Однак не варто очікувати й сильних морозів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 15.02.2023 07:46