Відмітка за хабар: ВВБ прикордонників та ДБР виявили незаконну схему

27 СІЧНЯ 2019 20:24

Співробітники внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби спільно зі взаємодіючими правоохоронними викрили на хабарництві військовослужбовця прикордонного відомства, який спробував налагодити схему отримання неправомірної вигоди використовуючи службове становище.

«Військовослужбовець одного з відділів Харківського прикордонного загону разом зі спільником, який раніше проходив службу в ДПС України вимагали та одержали у громадянина України 1250 доларів США за проставлення відміток виїзду з України та в’їзду в Україну в паспорти іноземних громадян. У такий спосіб вони створювали видимість перетину державного кордону України іноземцями, фактично протиправно легалізуючи статус іноземних громадян на території України», – йдеться у повідомлені Держприкордонслужби.

Також зазначається, що хабарники затримані безпосередньо після отримання останньої частини неправомірної вигоди в розмірі 500 доларів США.

У даний час проводяться обшуки в помешканні затриманих та інших осіб. Крім того, правоохоронці встановлюють коло інших причетних до вчинення зазначеного злочину осіб.

Події, 27.01.2019 20:24