Фото: скріншот з відео

Відпочивальник з Буковеля, який облаяв військового, взявся перепрошувати: що про нього відомо (відео)

Олександр Фатула, який відпочивав у Буковелі, вступив у конфлікт з бойовим медиком, вже перепросив. Інцидент міг розгорітися через мовне питання.

Відповідні відео з'явились у соцмережі.

Інцидент стався на курорті в Буковелі: відпочивальник та бойовий медик, який приїхав сюди на реабілітацію, не змогли знайти спільну мову. Бойовий медик розповів, що певні індивіди, мають нахабство обзивати бійця ЗСУ "скотиною", "чмом". Також відпочивальник в хамському тоні відправляв військового в Бахмут.

Після розголосу з’явилося відео з готельного номера "Буковель", де винуватець конфлікту в присутності поліції просить вибачення у захисника.

"Я перепрошую, що сказав на ЗСУ і за те, що я сказав про Бахмут", — сказав відпочивальник.

Що відомо про Олександра Фатулу

У мережі уже опублікували інформацію про чоловіка, який образив бойового медика. Він родом із Черкас, проте мешкає у Києві. Черкаське видання 18000 пише, чоловік із такими ж ініціалами має судимості нібито за незаконне виготовлення алкоголю та водіння у нетверезому стані. 

Дружина відпочивальника — Юлія Фатула, яка називає себе "психологом, коучем та жіночим тренером". Вона у соцмережах показує фото розкішного життя.

скріншот з відео

Нагадаємо, 2 квітня священники Московської церкви побили українського військовослужбовця у Хмельницькому.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 03.04.2023 17:59