Фото: скріншот з відео

Московські попи побили військового у Хмельницькому (відео)

Священники Московської церкви побили українського військовослужбовця у Хмельницькому. Побиття добровольця Збройних сил України відбулось у самій церкві

Відео з'явилось у Facebook депутата облради Віктора Бурлика.

Депутат повідомив, що на відео присутній військовий Артур Ананьєв, який з початку повномасштабного вторгнення добровольцем пішов на фронт в складі 19 стрілецького батальйону. На війні він отримав контузію та черепно-мозкову травму. 

"Коли вся країна спостерігає за ситуацією в Лаврі, він сам пішов в московський храм, щоб поставити питання "скільки людей ще має загинути, щоб ви перестали ходити в Московський патріархат?" — написав він.

На цьому інцидент не вичерпався. За словами Бурлика, на місце бійки приїхали правоохоронці й затримали військового по ст. 173 адміністративного Кодексу (дрібне хуліганство).

"Мені гидко що в моєму рідному місті мусора кришують Московський патріархат, коли по всій країні правоохоронці відкривають справи по держзраді московських попів. Обличчя парафіян теж показане, всі спостерігали як мордували військового який захищав Україну та ризикував своїм життям", — додав депутат.

Нагадаємо, у неділю, 2 квітня, настоятель УПЦ Московського патріархату Онуфрій (Березовський) веде недільну службу у Києво-Печерській лаврі. На службу прийшли віряни російської церкви.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 02.04.2023 13:19