Фото: сайт УАФ

Вирішальний матч збірної України з Італією: де сьогодні дивитися трансляцію

У понеділок, 20 листопада, у поєдинку 10 туру відбору на Євро-2024 збірна України гратиме з Італією. Матч на стадіоні "БайАрена" в Леверкузені обслужить іспанський арбітр Хесус Хіль Мансано. 

Поєдинок Україна — Італія розпочнеться о 21:45. Зустріч транслюватиметься в ефірі місцевих телеканалів "Суспільного".

Для збірної України це буде ключовий матч. Команда Сергія Реброва у відборі на ЧЄ-2024 набрала 13 очок і займає третє місце в групі C. Стільки ж балів і у збірної Італії, яка йде на другій сходинці. Щоб потрапити до фінальної частини чемпіонату Європи, то потрібно лише перемагати італійців. У першій грі збірна Італії перемогла Україну з рахунком 2:1. 

Турнірна таблиця групи збірної України у відборі на Євро-2024

Скріншот з сайту УЄФА

У своїй історії збірна України жодного разу не перемагала Італію. У дев'яти матчах зафіксовано лише дві нічиї і сім перемог італійців. Букмекери вважають збірну України аутсайдером поєдинку. На перемогу команди Сергія Реброва вони пропонують коефіцієнт 5,00 на нічию — 3,75, а на звитягу Італії — 1,73.  

Нагадаємо, 16 листопада збірна України провела товариський матч проти "Лехії" (Гданськ). Поєдинок, який пройшов за зачиненими дверима, завершився перемогою нашої команди з рахунком 2:0.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 20.11.2023 17:59