Фото: сайт УАФ

Матч за закритими дверима: з'явилось відео голів збірної України у спарингу проти "Лехії"

У четвер, 16 листопада, збірна України провела товариський матч проти "Лехії" (Гданськ). Поєдинок, який пройшов за зачиненими дверима, завершився перемогою нашої команди з рахунком 2:0.

Відео голів опублікувала Українська асоціація футболу. У першому таймі відзначився Олександр Піхальонок, у другому — Єгор Назарина.

Нагадаємо, збірна України з футболу продовжує боротися за вихід до фінального турніру Євро-2024. Команді Сергія Реброва залишається провести лише один матч групового етапу кваліфікації — 20 листопада "синьо-жовті" в німецькому Леверкузені прийматимуть Італію. Наша команда вже розпочала тренувальний збір у польському Гданську.

Головний тренер збірної України Сергій Ребров оголосив склад команди, яка візьме участь у підготовчому зборі до кваліфікаційного матчу Євро-2024 проти Італії. Він відбудеться 20 листопада в німецькому Леверкузені.

Раніше національна збірна України з футболу перемогла команду Мальти (1:3). Підопічні Сергій Реброва здобули важливі три очки у виїзному матчі відбору. Нашій збірній вдалось відігратись, програючи по ходу матчу з рахунком 0:1. Ще у першому таймі гол у власні ворота забив захисник суперників, а згодом вивів Україну вперед Артем Довбик — він реалізував 11-метровий удар. У другому таймі гол-красень забив Михайло Мудрик.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 17.11.2023 13:37