Як фрукти можуть покращити вашу сексуальну продуктивність?

25 ЧЕРВНЯ 2019 21:33

Стан чоловіків з еректильною дисфункцією можна поліпшити, якщо наповнити їх раціон флавоноїдами з фруктів і овочів, пише SBS.

Ці сполуки знижують рівень запалення і зміцнюють імунну захист. Такий висновок був зроблений за підсумками десятирічного аналізу стану 25000 чоловіків з еректильною дисфункцією.

За словами вчених, активне споживання фруктів (основне джерело антоціанів і флаванони) давало 14% -е зниження ризику еректильної дисфункції.

До речі, флаванони також можна знайти в чаї, овочах, бобових і червоному вині. В принципі, здорове харчування, зразком якого є Середземноморська дієта, може врятувати від багатьох хвороб. Серед них - діабет 2-го типу, що підвищує ризик еректильної дисфункції.

Згідно з аналізом, люди без дисфункції частіше споживали багато фруктів, овочів, горіхів, цільнозернових продуктів, риби, мало обробленого м'яса і оброблених зернових продуктів. Якщо людина мала діабет, але намагався харчуватися правильно, у нього був знижений ризик еректильної дисфункції.

До слова сказати, Середземноморська дієта позитивно позначалася і на сексуальному статусі жінок. Це показало інше дослідження за участю близько 600 жінок 35-70 років з діабетом 2-го типу. Виявилося, сексуальна активність спостерігалася частіше у жінок, що харчувалися згідно дієті.

Суспільство, 25.06.2019 21:33