Фото: СБУ

Загибель полковника СБУ у Києві: спецпрокуратура почала розслідування

Спеціалізована прокуратура у сфері оборони центрального регіону розпочала розслідування за фактом загибелі полковника Служби безпеки України у Києві.

Про це повідомила прес-служба прокуратури.

"За процесуального керівництва Київської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Центрального регіону здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом загибелі старшого офіцера Центрального апарату Служби безпеки України", — йдеться у повідомленні.

За даними слідства, 25 серпня полковника СБУ було знайдено мертвим у своєму кабінеті. Встановлюються причини та обставини того, що сталося.

У публікації також зазначено, що досудове розслідування здійснюється слідчими Шевченківського управління поліції ГУНП у Києві.

Нагадаємо, 28 серпня повідомлялося, що полковника Служби безпеки України з вогнепальним пораненням голови знайшли мертвим. Тіло виявили у його кабінеті. За інформацією ЗМІ, йдеться про заступника начальника управління спецзв'язку СБУ Дмитра Бакаєва. Він вистрілив в себе з табельної зброї. На місці події нібито знайшли передсмертну записку.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 29.08.2023 09:32