Фото: ФК "Ференцварош"

Залишилася остання перепона: Ребров прокоментував своє призначення в збірну України

Сергій Ребров підтвердив, що офіційно очолить збірну України. Наприкінці травня він оголосив про закінчення співпраці з "Аль-Айном" з ОАЕ.

Заяву тренер зробив в ефірі шоу "Сніданок з 1+1".

Щоправда, у Реброва з командою з Еміратів чинний контракт до 30 червня. Це є останньою перешкодою для його негайного призначення в збірну України.

"Зараз ми вирішуємо це питання — контракт з "Аль-Айном" розрахований до 30 червня. Тому ще ми не закрили всі питання з контрактом. Але завтра я вирушаю до Києва. І я сподіваюся, що ми закінчимо всі справи з "Аль-Айном". Якщо все буде добре, ми підпишемо контракт. Я почав працювати зі своїм штабом вже декілька тижнів тому. Ми готуємося до ігор. Це дуже важливо для нашої країни, аби національна збірна дійсно презентувала нашу велику державу. Тож я готуюся вже певний час", — пояснив Ребров.

Досі Сергій Ребров тренував лише клубні команди: "Динамо", аравійський "Аль-Ахлі", угорський "Ференцварош". Дебютний матч на чолі України Ребров зможе провести 12 червня. У цей день команда гратиме товариський поєдинок з Німеччиною у Бремені. Також на чолі з Ребровим "синьо-жовті" продовжать кваліфікаційний турнір Євро-2024 матчами з Північною Македонією (16 червня, — ред.) та Мальтою (19 червня, — ред.).

Нагадаємо, український футболіст лондонського "Арсеналу" Олександр Зінченко отримав травму. Через ушкодження він не зможе зіграти до кінця сезону і пропустить матчі збірної України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Спорт, 03.06.2023 18:43