Фото: Telegram-канал Володимира Зеленського

Зеленський провів селектор щодо постачання бойової техніки: що вирішили

У четвер, 17 серпня, президент Володимир Зеленський провів селекторну нараду з керівництвом країни. Основну увагу зосередили на питанні постачання техніки та боєприпасів для армії. 

Про це глава держави повідомив у своєму Telegram-каналі. 

"Щоденний селектор. Тримаємо на постійному контролі постачання техніки та боєприпасів, темпи власного виробництва. МЗС та МО отримали доручення попрацювати з партнерами, щоб у наступних оборонних пакетах було саме те, що потрібно", — йдеться у повідомленні.

Окрім того, Зеленський заслухав доповідь розвідки щодо тактичних і стратегічних планів противника, стану його ВПК. А також про підготовку енергосистеми та ППО до зими.

зеленський

Фото: Telegram-канал Володимира Зеленського

"Ліквідація наслідків російських обстрілів цивільних об'єктів, евакуація з Куп’янського району. Допомога постраждалим, будівництво нового житла на Херсонщині та Київщині", — перелічив президент обговорені під час селектора теми.

Також Зеленський згадав про відновлення функціонування "зернового коридору" і перше судно, яке вийшло з українського порту напередодні. Президент анонсував, що попереду наступні кроки у цьому питанні.

Нагадаємо, з порту Одеси у середу, 16 серпня, вийшов контейнеровоз JOSEPH SCHULTE. Це перше судно, яке скористалося тимчасовим коридором після зриву Росією Чорноморської зернової ініціативи.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 17.08.2023 12:41