Фото: Олена Зеленська

"Не можу бачити їх частіше": Зеленський розповів, як часто зустрічається з родиною та про що говорить з дітьми

Президент Володимир Зеленський зізнався, що наразі бачить своїх дітей лише декілька разів на місяць, а говорить з ними про війну. 

Про це український гарант розповів в інтерв'ю Sky News.

За словами очільника держави, наразі він як і більшість, бачить свою родину вкрай рідко. 

"Чи хороший я батько, треба запитати в моєї сім’ї. Це зовсім неввічливо з мого боку говорити про себе. Я думаю, що вони мене люблять, не просто думаю – я це відчуваю. Ці почуття найкращі, і я хочу їх зберегти. Це найважливіше, що в мене є – моя сім’я. Частіше я бачу свою дружину, ніж дітей. Шкода, що я не можу бачити їх частіше В останні два місяці ми зустрічалися приблизно раз на десять днів чи два тижні. Могли разом поїсти, поговорити. Моя дочка стала студенткою цього року, син – ще маленький хлопчик. Йому десять років", — розповів гарант.

Зеленський зауважив, що під час родинних посиденьок з дітьми головне тема для розмов — війна.

"Я більше слухаю. Він (син – ред.) такий цікавий! Йому лише 10, а розмірковує, як дорослий. Знаєте, це трагедія для українських родин, тому що всі наші діти стали різко дорослими. Вони всі говорять про війну. Вони всі говорять про те, коли ми переможемо. Вони точно це знають, і вони знають краще, ніж я, здається", — зазначив Зеленський. 

Нагадаємо, 25 січня Зеленський відзначив свій день народження. Гаранту виповнилося 45 років.

Суспільство, 31.01.2023 16:14