Фото: "Суспільне UA"

Злам бази даних міноборони Росії: у ГУР розповіли про цінну інформацію

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов заявив, що українська розвідка отримала цінну інформацію, зламавши базу даних оборонного відомства країни-агресорки.

А ефірі телемарафону представник ГУР розповів, що наші розвідники отримали чималі обсяги корисної інформації.

"Значні обсяги даних. Мова йде як про персональні данні керівництва Міністерства оборони держави-агресора. Так і про різноманітну цінну інформацію у контексті програмного забезпечення, що дозволить продовжувати подібні дії і подібні операції. Зрозуміло, що наразі мова не йде про повне знищення їхньої цифрової інфраструктури, але це вагомі здобутки і чимало даних, тільки обробка яких потребуватиме додаткових людських і часових ресурсів", — наголосив Юсов.

До того ж Юсов зауважив, що у майбутньому хакерські атаки можуть бути ще масштабнішими.

"Це важлива операція та важлива база даних, яка дозволить продовжити подібні дії у більших масштабах", — зазначив представник ГУР.

Нагадаємо, 4 березня кіберфахівці Головного управління розвідки Міністерства оборони України внаслідок проведення успішної DDoS-атаки отримали доступ до серверів міністерства оборони Росії. За даними ГУР, одержана інформація дозволяє встановити повну будову системи російського міноборони та його ланок. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 05.03.2024 19:22