Фото: Telegram-канал Володимира Зеленського

Знеструмлення Одещини: "Укренерго" повідомило, коли заживлять область

У понеділок, 27 лютого, в Одесі та районі було відсутнє світло. Рятувальники обіцяють відновити електропостачання до кінця доби.

Про це повідомили в прес-службі "Укренерго".

За словами голови компанії Володимира Кудрицького, спочатку на Одещині заживили критичну інфраструктуру.

"До кінця доби плануємо відновити енергопостачання Одеси… Наразі тривають відновлювальні роботи. Вони проводяться досить оперативно: спочатку подавши напругу на критичну інфраструктуру, зараз займаємося заживленням всіх споживачів", — зазначив очільник "Укренерго".

Після того, як електрики відновлять тимчасову схему енергопостачання — почнеться робота над підвищенням надійності живлення Одеси. Це допоможе запобігти таким аваріям, як сталася в регіоні 27 лютого.

Кудрицький розповів, о наприкінці тижня фахівці проведуть додаткові ремонтні роботи на електромережах Одеської області. Крім цього, електрики займуться повним відновлення об’єктів "Укренерго".

"У співпраці із місцевим оператором розподільчих мереж і місцевою владою займаємося тим, щоб забезпечити цей енерговузол надійним живленням. Це зараз наш перший пріоритет", — наголосив Кудрицький.

Нагадаємо, 27 лютого, в Одеській області сталося аварійне відключення електроенергії. Через це тимчасово без світла залишились майже всі райони Одеси та Одеський район.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 27.02.2023 21:59