Фото: Ігор Клименко

Зросла кількість жертв внаслідок ракетного удару по Полтавщині

Внаслідок ракетного удару, якого ворог завдав по Полтавській області у ніч на 28 серпня, загинуло троє людей. Ще одну людину шукають.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко

"Внаслідок російського удару по олійниці на Полтавщині загинуло троє людей. Ще один вважається безвісти зниклим. Шукаємо", —сказав він.

За словами Клименка п’ятеро осіб отримали ушкодження різного ступеня тяжкості. Всі постраждалі є працівниками підприємства.

"Пожежа ліквідована. Триває документування воєнного злочину Росії", — додав міністр.

Нічний удар по Полтавській області

Уночі 28 серпня росіяни завдали ракетного удару по Миргородському району на Полтавщині. Інформацію підтвердив голова Полтавської ОВА Дмитро Лунін. За його словами, на місці події, у селищі Гоголеве, триває пошуково-рятувальна операція. Виробничий цех промислового підприємства цілком зруйнований. Двоє людей загинули. 

Нагадаємо, у низці областей в ніч на 28 серпня оголошували повітряну тривогу через небезпеку завдання російськими окупантами ракетних ударів. У Дніпропетровській області працювала протиповітряна оборона. Внаслідок ворожої атаки влучання та руйнування зафіксовані у Кривому розі та на Полтавщині.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Війна, 28.08.2023 13:12