Logitech і HTC розробили клавіатуру для VR

06 ЛИСТОПАДА 2017 10:06

Днями два компанія-розробники спільно представили новинку, трекер, здатний переносити клавіатуру і руки користувача у віртуальну реальність. Технологія, згідно з прес-релізом, дозволить простим користувачам і розробникам комфортно вводити текст під час гри або розробки і відладки додатка. Про це повідомляє TrueUA з посиланням на Tech Feed.

Набор BRIDGE коштує 150 доларів. У комплект входить клавіатура Logitech G і трекер Vive, що відстежує рукописне введення і переносить воно у віртуальну реальність.

Поки Logitech випустила всього п'ятдесят таких наборів, але це вже дає надію на те, що в майбутньому більше предметів з реального життя можуть бути перенесені у віртуальну реальність.

Що стосується BRIDGE, він відмінно працює в усій екосистемі Steam VR. Трекер Vive не просто переносить натиснення клавіш в VR, але і відстежує рухи рук, транслюючи їх кисті і віртуальну клавіатуру в робочий простір.

Крім того, користувач може за допомогою спеціального застосування самостійно відлагодити клавіатуру, перепризначував її функціональні клавіші. Через те, що кількість наборів строго обмежена, оформити попереднє замовлення на них доки зможуть лише американські розробники. 

Технології, 06.11.2017 10:06