Tesla близька до виробництва 7000 електрокарів Model 3 в тиждень

16 ЛИСТОПАДА 2018 19:12

Ще влітку Ілон Маск похвалився, що Tesla випускає 7000 автомобілів на тиждень. Тоді в статистику входили всі моделі, а тепер компанія хоче досягти цієї позначки окремо для умовно бюджетної Model 3.

За даними Electrek, Ілон Маск поставив чергову амбітну мету - підвищити ефективність роботи кожної виробничої підсистеми до 50 машин на годину. Це дозволить випускати по тисячі Model 3 в день, вважає глава Tesla. У листі для співробітників йдеться, що план потрібно виконати до 28 листопада.

Маск попросив відразу повідомляти йому про виявлені проблеми, які можуть перешкодити досягненню мети, так як їх рішення «надзвичайно важливо» для добробуту Tesla. 27 і 28 числа він особисто пройде по всій лінії, починаючи з виробництва акумуляторів і закінчуючи остаточною збіркою автомобілів.

Раніше CEO Tesla заявляв, що для випуску семи тисяч Model 3 в тиждень їм досить оптимізувати існуючі лінії, не додаючи нових.

У минулому кварталі Tesla вперше отримала прибуток, випустивши понад 80 тисяч електрокарів, включаючи більше 53 тисяч Model 3. З тих пір темпи виробництва ще виросли, а значить, компанію чекає черговий рекордний квартал.

Технології, 16.11.2018 19:12