Фото: Pixabay

TikTok у серпні запустить програму доставки товарів

Вже у серпні TikTok готується запустити програму електронної комерції, яка допоможе китайським продавцям реалізовувати товари по всьому світу. Спершу її розгорнуть для споживачів у Сполучених Штатах Америки.

Як повідомляє Reuters, прагнучи повторити успіх торгових платформ, таких як Shein і PDD Holdings (PDD.O) Temu в США, китайська платформа для коротких відео надаватиме набір послуг, починаючи від зберігання до доставки для продавців у Китаї. 

Програма, яка отримала назву в TikTok "повний сервіс", вже проходить випробування на британському ринку. Джерела Reuters вказують, що програма була створена не лише для допомоги китайському бізнесу, оскільки TikTok планує зрештою представити її торговцям в інших країнах. Однак Китай став пріоритетом для TikTok, адже вже давно є світовим центром з усталеними експортними правилами, сказало джерело.

Вказується, що на відміну від Amazon (AMZN.O), який зараз продає багато товарів під брендом Amazon на своїй платформі, TikTok наразі не планує продавати власну продукцію.

Нагадаємо, у травні штат Монтана першим у США заборонив китайську соцмережу TikTokЗаборона набуде чинності 1 січня 2024 року. Влада у такий спосіб хоче захистити жителів від ймовірного збору даних з боку Китаю.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Технології, 27.07.2023 03:45