Facebook запропонував ЗМІ 3 мільйони доларів на рік за публікацію новин

09 СЕРПНЯ 2019 18:04

Керівництво соціальної мережі Facebook оголосило про намір платити 3 мільйони доларів щороку за ліцензію на розміщення новин у своїй новій вкладці, яку планує запустити восени.

За даними, опублікованими в CNN, соцмережу цікавлять телекомпанія ABC, газета The Washington Post, агентство ділових новин Bloomberg, The Walt Disney Company і компанія Dow Jones, яка є дочірнім підприємством The Wall Street Journal.

Facebook пропонує два варіант розміщення інформації на своєму майданчику. Це може бути повноцінна стаття або ж тільки заголовок з посиланням на сайт засоби масової інформації. Спосіб подання новин буде залежати виключно від вибору самих ЗМІ. У публікації також повідомляється, що компанія Facebook готова приймати рекомендації від своїх нових партнерів по удосконаленню новинний вкладки.

Нагадаємо, що новий сервіс Facebook Workplace відрізняється від стандартного робочого порталу, допомагаючи скоротити час передачі інформації всередині організації, підвищити обізнаність співробітників і згуртувати колектив.

Світ, 09.08.2019 18:04