Фото: all-ok.com.ua

Аналітики прогнозують появу смартфонів з дисплеями, які самовідновлюються: названо дату

До 2028 року на ринку можуть з'явитися смартфони з дисплеями, здатними до самовідновлення. Це стане можливо завдяки нанопокриттю на поверхні дисплея, яке реагує на пошкодження і відновлює дефекти.

Про це повідомляє CNBC з посиланням на аналітичну компанію CCS Insight. За даними джерела, виробники, такі як LG, Motorola та Apple, вже рекламували технологію самовідновлюваних дисплеїв, однак її комерційне використання ще не стало поширеним.

Поява самовідновлюваних дисплеїв: перешкоди

Головними бар'єрами на шляху до запуску таких телефонів є великі інвестиції в дослідження та розробку, а також необхідність інформування споживачів про можливості самовідновлення телефонів. Також аналітики прогнозують, що тайванська компанія HTC, яка є лідером на ринку віртуальної реальності, може покинути цей сектор до 2026 року через зменшення доходів і зростання конкуренції.

Раніше компанія Apple повідомила, що виявила кілька проблем, які можуть призвести до того, що нові iPhone при роботі нагріваються більше, ніж очікувалося. Зокрема, йдеться про помилку в програмному забезпеченні iOS 17.

Нагадаємо, 12 вересня корпорація Apple провела свою головну презентацію року під девізом Wonderlust. Зокрема, компанія презентувала нові версії iPhone та Apple Watch. TrueUA розповідав про усе, що відомо про новинки від всесвітньо відомого розробника гаджетів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Технології, 14.10.2023 00:41