Фото: Instagram Вінісіуса Жуніора

Авторитетне видання назвало майбутнього володаря "Золотого м'яча"

Бразильський нападник мадридського "Реала" Вінісіус Жуніор отримає "Золотий м'яч", який вручають найкращому гравцю світу за підсумками минулого сезону.

Про це пише Marca. Згідно з оприлюдненою інформацією, 24-річному Вінісіусу вже повідомили, що найпрестижніша індивідуальна нагорода дістанеться саме йому.

Як зазначає видання, бразильський нападник повністю заслужив звання зірки гала-концерту "Золотий м'яч", що відбудеться 28 жовтня у театрі "Шатле" у французькій столиці. 

"Досягти вершин футбольного світу було непросто. Відчуття себе центром футбольного всесвіту, оточеним зірками, — це щось, призначене для найбільших, і нападник "Реала" вже є, про що свідчать його цифри та нагорода, яку він вручив кілька днів тому найкращому гравцю останнього випуску Ліга Чемпіонів", — йдеться у повідомленні Marca.

Які досягнення у Вінісіуса Жуніора

Минулого сезону у складі "Реала" Вінісіус виграв Лігу чемпіонів, Ла Лігу та Суперкубок Іспанії. У цих турнірах він зіграв 39 матчів, забивши 24 голи та зробивши 11 асистів. Жуніор приєднався до "вершкових" влітку 2018 року, перейшовши з "Фламенго" за 45 мільйонів євро.

Раніше повідомлялось, що нападника італійської "Роми" та збірної України Артема Довбика номіновано на "Золотий м'яч-2024". Список претендентів був сформований престижним журналом France Football.

Нагадаємо, український воротар Андрій Лунін продовжив контракт із мадридським "Реалом" до 2030 року. Тепер його угода зі столичним клубом Іспанії чинна ще на п’ять років.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 24.09.2024 13:29