Андрій Лунін. Джерело: Instagram

"Реал" оприлюднив стартовий склад на фінал Ліги чемпіонів: чи вийде на поле українець Лунін

Український голкіпер мадридського "Реала" Андрій Лунін залишився на лаві запасних на фінальний поєдинок Ліги чемпіонів проти дортмундської "Боруссії". У стартовому складі з'явиться його конкурент по клубу Тібо Куртуа.

Стартовий склад "Реала" з'явився у соцмережі X команди.

З перших хвилин зустрічі у воротах зіграє бельгієць Тібо Куртуа. Голкіпер збірної України Андрій Лунін залишився у запасі.

Склад "Реала": Куртуа, Карвахаль, Рюдігер, Начо, Менді, Вальверде, Камавінга, Кроос, Беллінгем, Родріго, Вінісіус Жуніор.

Запасні: Лунін, Кепа, Міліато, Алаба, Модрич, Хоселу, Лукас Васкес, Чуамені, Себальйос, Фран Гарсія, Браїм Діас, Арда Гюлер.

Андрій Лунін залишився у запасі на фінальний матч Ліги чемпіонів

Фото: соцмережа X "Реала"

Фінал Ліги чемпіонів "Боруссія" (Дортмунд) — "Реал" (Мадрид) відбудеться в суботу, 1 червня. Початок зустрічі — о 22:00 за київським часом.

Андрій Лунін у сезоні-2023/2024 відстояв більшість матчів за "Реал". Загалом на його рахунку 12 "сухих" поєдинків за мадридську команду. У шести матчах плей-оф Ліги чемпіонів Лунін пропустив вісім голів. У чвертьфінальній серії пенальті проти "Манчестер Сіті" українець потягнув два пенальті від чинних володарів трофея.

Лунін також потрапив до попередньої заявки збірної України на Євро-2024. Підготовку до турніру українці розпочнуть у понеділок, 3 червня, товариським матчем проти Німеччини.

Нагадаємо, що 13 травня стало відомо, що український воротар мадридського "Реала" Андрій Лунін погодився продовжити угоду з "вершковими" до 2029 року. Футболіст готовий поборотися за місце в основі із зірковим голкіпером Тібо Куртуа.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 01.06.2024 20:59