Скріншот з відео

Чи варто очікувати нокаут: чемпіон Усик розповів, як боксуватиме з британцем Дюбуа

Чемпіон світу за трьома версіями в суперважкій вазі Олександр Усик не буде націлений на нокаут у бою з британським боксером Даніелем Дюбуа. Українець акцентуватиме увагу лише на боксі.

Про це повідомляє Eurosport. Усик наголосив, якщо буде заряджатися на нокаут, то втратить свої переваги.

"Я ніколи не сконцентрований на нокауті, мій акцент тільки на боксі. Але якщо він приходить, я це відчуваю і дію зі свого досвіду. Коли боєць заряджений на удар або коли він викидає потужні удари, щоб нокаутувати суперника, він втрачає дуже важливі переваги. Це ті переваги, які в кінцевому підсумку приносять перемогу", — сказав Усик.

Коли пройде бій Усик — Дюбуа

Про поєдинок чемпіона WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика та британця Даніеля Дюбуа було оголошено офіційно. Бій відбудеться 26 серпня у польському Вроцлаві. У ринг боксери вийдуть на місцевій Tarczynski Arena. Початок поєдинку не раніше 21:00. Володар чемпіонських поясів WBA, WBO, IBF, IBO та The Ring у надважкій вазі Усик зустрінеться з регулярним чемпіоном за версією WBA Дюбуа. 

Згодом стало відомо, що український боксер, володар титулу WBO International у легкій вазі Денис Берінчик (17-0, 9 КО) проведе бій зі шведським боксером Ентоні Їгітом (27-3-1, 10 КО). Поєдинок відбудеться в рамках вечора боксу за участі Олександра Усика та Даніеля Дюбуа.

Нагадаємо, раніше букмекери назвали фаворита бою Усика та Дюбуа. У поєдинку, який відбудеться у польському Вроцлаві на "Тарчинські Арена", на кону стоятимуть всі чемпіонські пояси, якими наразі володіє українець.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

Спорт, 07.08.2023 06:35