Чоловік побив поліцейського, – НПУ

15 БЕРЕЗНЯ 2018 13:27

У столиці затримали чоловіка, який з кулаками накинувся на поліцейського. Подія трапилася у Подільському районі столиці. За даним фактом розпочато досудове розслідування, , повідомляє TrueUA.

До чергової частини районного управління поліції надійшло повідомлення про те, що поліцейському нанесли тілесні ушкодження. До патрульних звернулася жінка та повідомила, що знайомий забрав у неї сумку. Правоохоронці швидко розшукали правопорушника, який при спілкуванні з ними почав нецензурно лаятися та бити службовий автомобіль.

Як повідомив начальник Подільського управління поліції Владислав Іщенко, поліцейські зробили правопорушнику зауваження, на яке він відреагував агресивно та вдарив кілька разів 30-річного правоохоронця:

«У порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України ми затримали 20-річного киянина та розпочали досудове розслідування за частиною другою статті 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Фігуранту оголошено повідомлення про підозру у вчиненні злочину. Правопорушнику загрожує до п’яти років позбавлення волі».

Події, 15.03.2018 13:27