Фото: ДБР

ДБР затримало правоохоронця, який зґвалтував неповнолітню

Працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру правоохоронцю. Він схилив до статевих стосунків неповнолітню дівчину у Сумах.

Про це повідомляє ДБР.

За попередньою інформацією, 15-річна дівчина у мережі Інтернет познайомилася із чоловіком та вирішила з ним зустрітись. На побачення у середмісті Сум чоловік привів друга. Потім, вони утрьох вирішили прогулятися в одній з лісосмуг, де згодом й відбувся статевий контакт.

Як встановили працівники Бюро, чоловіки є співробітниками правоохоронного органу з Полтави. Вони приїхали до Сум на навчання в один з вишів. Наразі одного фігуранта затримано та повідомлено про підозру за фактом статевих зносин з неповнолітньою. Також встановлюється причетність іншого правоохоронця до злочину. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п'яти років.

Нагадаємо, у потязі "Львів — Київ" стався скандал за участі пасажирів та провідника. Зокрема, пасажирка Євгенія Карпюк заявила, що до неї домагався сусід по купе, а провідник відмовився її пересадити.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 17.06.2023 16:59